Bebrienos šašlykai su mineraliniu

Gavo dar vieną „skanų“ receptą.

Ingredientai:

  • Bebriena
  • Žvėrienos prieskoniai
  • Mineralinis vanduo

Receptas:
Bebrą išdorokite taip, kad nebūtų taukų, t.y. paruoši šašlykus (bebro taukų reikia atsisakyti, nes jie turi nemalonų kvapą).
~7 dienas brandinkite, laikykite šaldytuve arba kur nors vėsiai, galite net šaldiklyje.
Po to marinuojate: 1kg šašlykų – 1 pakelis prieskonių „Saldva“ (medžiotojų prieskonių mišinys), ir užpilkite mineraliniu vandeniu (sūrus ir gazuotas turi būti), ir marinuojate ~7d. kepti kaip visus šašlykus.
Ką galiu dar pasakyti – gal ir galima mažiau dienų marinuot ir brandinti, bet tiek jau garantuotai nebelieka kvapo, visa esme tai jų taukuose – jų nėra ir kvapo mažiau.
P.S. Skonis puikus, aš išrankus baaaisiai, tai truputi jaučiau, bet jau tikrai ne tiek, kiek išsivaizduojate…
Netikit, pabandykit!

Yra žmonių, kurie nei medžiotojai, nei giminiu neturi medžiotojų – pirmą kartą valgė, tai sakė pasakiška mėsa. Buvo ir medžiotojų kurie nuomonę: „bebras tai tik šunims“ – pakeitė. Reikia paruošti mokėti, o ne ant greiio gaminti.

Jaučiu po to bebrai mažėti pradės, kaip išbandys mano receptą… Big Smile

Išbandei!? Parašyk savo nuomonę apie šį receptą!

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCan
rss facebook
Receptai Jūsų šeimos ratui
effexor generic accutane buy online