Patiekalai ‘Picų receptai’ kategorijoje

Mini pica

Mini pica

Mini pica

Jums prireiks :

* Poros riekių baltos duonos
* Šaukšto majonezo
* Šaukšto pomidorų padažo
* Dešros arba kumpio
* Fermentinio sūrio
* Picos prieskonių

Veiksmai :

Majonezą sumaišyti su pomidorų padažu ir užtepti ant batono riekių. Ant viršaus dėti po dešros ar kumpio griežinėlį, apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje. Ir apibarstyti picos prieskoniais. Kepti tol, kol sūris išsilydys. Skanaus!

Pica su dešra ir pievagrybiais


Jums prireiks:

Picos padas
Margarinas
Sūris
Dešra
Pievagrybiai
Prieskoniai

Veiksmai:

Picos padą patepti margarinu, užtarkuoti sūrį, uždėti dešros ir pievagrybių

Romos pica


Jums prireiks:
100 g miltų, šaukštas aliejaus, 50 g pieno, 10 g mielių. Dešreles italai pakeičia grybais, žuvimi ar jūros gėrybėmis. Visų produktų kiekiai – pagal norą ir kišenę.

Veiksmai:
Sumaišyti tešlą ir pakildinti. Iš jos išploti blyną, aptepti aliejumi, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, apdėti pomidorais, dešrelėmis (jų kiekis – pagal norą). Kepti orkaitėje 30 min.

Tradicinė pica su traškia plutele


Jums prireiks:

1.Pagrindui :
7 g džiovintų mielių
2 šaukšteliai cukraus
3/4 stiklinės šilto vandens
2 1/2 stiklinės miltų
žiupsnelis druskos

2.Picos viršui :
3/4 stiklinės pomidorų padažo
125g itališkojo saliamio dešros [supjaustytos griežinėliais ir tada supjaustytos plonais šiaudeliais]
2 šaukštai smulkinto šviežio baziliko
125g pjaustytų mažų pievagrybių
plonais griežinėliais supjaustytas svogūnas
1/2 žalios saldžiosios paprikos (smulkintos)
12 sunokusių alyvų be kauliukų, supjaustytų puselėmis
6 ančiuvių filė
stiklinė tarkuoto modzarelos sūrio
1/4 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio

Veiksmai:

Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite mieles ir cukrų, įmaišykite šilto vandens. Į dubenį persijokite miltus ir druską, supilkite mielių mišinį ir kruopščiai išmaišykite. Ant miltais pabarstyto paviršiaus tešlą minkykite 10 minučių arba tol, kol neliks gumulėlių ir ji pasidarys elanstinga. Iš tešlos iškočiokite skritulį, kuris tilptų į 30cm picos padėklą. Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių. Picos pagrindą aptepkite pomidorų padažu ir ant viršaus sudėkite saliamio dešrą, baziliką, grybus, svogūną, pipirus ir alyvas. Tada dar išdėliokite ančiuvių gabalėlius, apibarstykite modzarelos ir parmezano sūriu. Kepkite 30 minučių

Picos

Receptą atsiuntė Violeta

Bulvinė pica


Jums prireiks:
1 kg bulvių,
2 šaukštai miltų,
200g dešros ar kumpio,
200g sūrio,
5 kiaušiniai,
pomidorų padažo,
druskos,prieskonių.

Veiksmai:
Sutarkuokite kilogramą bulvių , gerai nusunkite. Pridėkite 2-3 šaukštus miltų, kiaušinį, druskos,prieskonių ir gerai išmaišykite. Į riebalais išteptą skardą supilkite bulvių masę. Ant jos dėliokite plonomis riekelėmis supjaustytą dešrą. Užpilkite pomidorų padažu, pabarstykite tarkuotu sūriu ir 15 min. kepkite karštoje orkaitėje. Po to užpilkite 4 gerai išplaktais kiaušiniais, paviršių vėl pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 15-20 min.

Pica su kumpiu ir paprika


Jums prireiks:

Tešlai:
250 g miltų,
200 g margarino,
2 šaukštai vandens,
2 šaukštai majonezo,
2 šaukštai pamidorų padažo
0,5 šaukštelio druskos.
Viršui:
400 g kumpio,
100 g fermentinio sūrio,
1 svogūnas,
1 poras,
5 kiaušiniai,
2 saldžiosios paprikos,
0,5 stiklinės pieno,
1 šaukštelis mairūno prieskonių ,
1 šaukštelis druskos,
0,5 šaukštelio pipirų,
0,5 šaukštelio aštrių prieskonių picai.

Veiksmai:

Iš miltų, margarino, vandens ir druskos paruošti kočiojąmą tešlą ir įdėti į šaldytuvą, palaikyti 1-2 valandas.
Atskirame indelyje sumaišyti majonezą ir pomidorų padažą.
Ištraukus iškočioti norimo dydžio paplotelį ar kelis mažesnius ir tolygiai užtepti majonezo mišiniu, tolygiai sudėlioti plonais griežinėliais pjaustytą kumpį, smulkiai sukapotą svogūną, žiedeliais supjaustytą porą, sutarkuotą sūrį, ir mažais gabaliukais supjaustytą papriką.
Kiaušinius išplakti su pienu ir suberti visus turimus prieskonius. Išmaišyti ir mišiniu apipilti paruoštas picas.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol iškepa padas ir išsilydo sūris. Skanaus!

Tarkių pica


Jums prireiks:

5-6 didesnės bulvės,
50 g fermentinio sūrio,
1 kiaušinis,
druskos, pipirų,
3-4 pomidorai,
400 g Mozzarellos sūrio,
baziliko bei kitokių žalumynų,
druskos, pipirų,
picos prieskonių

Veiksmai:

1. Bulves smulkiai sutarkuokite, šiek tiek nusunkite, sumaišykite su tarkuotu fermentiniu sūriu, kiaušiniu bei prieskoniais . Paruoštus tarkius sukrėskite į riebalais išteptą skardą, pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 10-15 minučių. Išimkite, ant viršaus sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus ir Mozzarellos sūrį.
2. Pabarstykite picos prieskoniais ir kepkite dar apie 15 minučių.
3. Prieš patiekiant užbarstykite trinto baziliko.

Pica Mozaika


Jums prireiks:
Tešlai:
500 g miltų,
vandens,
druskos.
Viršui:
2 rauginti agurkai,
2 riekelės rūkytos šoninės,
1 paprika,
5 pievagrybiai,
3 riekutės sūrio,
2 šaukštai pomidorų padažo,
2 šaukštai majonezo,
2 šaukštai aliejaus,
druskos, pipirų, prieskonių picai

Veiksmai:

Iš miltų, vandens ir druskos paruošti kočiojąmą tešlą, iškočioti.
2 šaukštus majonezo, 2 šaukštus pomidorų padažo ir 1 šaukštą aliejaus suplakti ir užtepti ant iškočioto pagrindo. Sudėlioti rietutėmis pjautytą šoninę, pievagrybius, agurkėlius, papriką, pabarstyti tarkuotu sūriu.
1 šaukštą aliejaus ir norimus prieskonius suplakti ir tolygiai apšlakstyti ant picos. Kepti 170 laipsnių orkaitėje apie 10 – 15 minučių. Skanaus!

Mano pica


Jums prireiks:
100 g miltų
1/8 l pieno
3 kiaušiniai
3 šaukštai aliejaus
2 svogūnai
2 skiltelės česnako
250 g pomidorų padažo
300 g fermentinio sūrio
svogūnų laiškų
druskos

Veiksmai:

Įkaitinkite orkaitę iki 220 º. Į miltus nuolat maišydami supilkite pieną ir įmuškite kiaušinių. Pagardinkite druska ir pipirais. Skardą ištepkite 1 šaukštu aliejaus, supilkite tešlą ir kepkite 10 minučių. Tuo metu supjaustykite svogūnus ir česnakus, sumaišykite juos su likusiu aliejumi ir pomidorų padažu. Supilkite paruoštą padažą ant iškepusio picos pagrindo, ant viršaus sudėkite tarkuotą sūrį ir pomidorus. Kepkite 5 min. Pabarstykite žaliais svogūnų laiškais.

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I


Jums prireiks:
Tešlai:
2 stiklinės blynų miltų,
3/4 stiklinės vandens,
druskos.
Įdarui:
200 g šviežių baravykų arba pievagrybių,
100 g lašiniukų,
3 kiaušiniai,
0,5 stiklinės pieno arba vandens,
druskos, pipirų,
2 šaukštai petražolių lapelių.

Veiksmai:
Įmaišytą 1 tešlą 40 minučių palaikyti šiltai. II tešlos tūris iki vartojimo turi padidėti 2 kartus. Tešlą iškočioti ir ja iškloti išardomos formos dugną ir sieneles. Grybus ir lašiniukus supjaustyti smulkiais kubeliais ir suberti ant tešlos. Kiaušinius išplakti su skysčiu ir prieskoniais, užpilti ant grybų ir viską kepti orkaitėje, kol iškeps ir paraus. Į stalą patiekti karštą su salotų lapelių salotomis ir vynu. Skanaus!

rss facebook
Receptai Jūsų šeimos ratui
effexor generic accutane buy online